Oldal kiválasztása

Webhely átfogó audit

Rendkívül fontos, hogy egy weboldal felhasználóbarát legyen, és ne adjon teret az olyan technikai problémáknak, amelyek akadályozzák annak megfelelő indexelését a Google keresőrobotjai által.

Mit tartalmaz az átfogó audit?

Az átfogó audit során azokat a technikai hibákat térképezem fel, amelyek gátolják vagy hátráltatják weboldalaid előkelőbb listázását a Google találati oldalain.

Webhely audit - technikai hibák

A teljes webhely feltérképezése

Ebben a szakaszban webhelyed összes oldalát feltérképezem és elemezem. Az átfogó audit becsült időhossza a webhely oldalmennyiségének szoros függvénye.

U

Indexelés, és a feltérképezhetőség ellenőrzése

Szeretnél meggyőződni róla, hogy weboldalaid könnyen és gond nélkül érhetőek el a keresőrobotok és a felhasználók számára?

$

Átirányítások ellenőrzése

Gyakori, hogy egy oldal URL-címe megváltozik, és sajnos legtöbbször ezek az oldalak a már korábban elért helyezéseiket is elveszítik, a Google keresőjéből érkező rendszeres látogatóikkal együtt.

Kód és technikai hibák feltárása

Egy webhely esetében számos olyan technikai hiba merülhet fel, amely negatívan érinti annak teljesítményét a keresők és a felhasználók részéről egyaránt.

Belső és külső hivatkozások elemzése

A linkelemzés célja, hogy az ott feltérképezett problémák korrigálásával weboldalaidat a korábbinál magasabb minősítéshez vezethesse a Google keresője által.

Képek elemzése

Segítségemmel meggyőződhetsz róla, hogy a képekre vonatkozó optimalizálási javaslatok valóban az elvárt eredményt hozzák, megnövelve a Google keresőjéből érkező látogatók számát.

Meta címkék elemzése

Az átfogó audit pontos képet nyújt a hibásan vagy fölöslegesen kitöltött META címkékről (túl hosszú, túl rövid, üres, az oldal témájával nem releváns, duplikált címke stb.) is.