Oldal kiválasztása

Céloldal optimalizálás

Elakadtál, hogyan írd meg?

Oldaltartalom, kulcsszóhasználati útmutató, ‘best-practice’ tippek.

Mit tartalmaz a céloldal audit?

Valószínűleg önmagában nem csupán az elemzés eredménye az, ami érdekel, leginkább arra keresed a válaszokat, mit, hogyan és miért szükséges módosítani.

A céloldal auditálása során olyan útmutató anyagot adok át neked, amelyben az összes, oldaladdal kapcsolatosan fennálló problémára megtalálhatod a módosító javaslatokat és a magyarázatokat.

Céloldal elemzés - jelentés

Ez az a pillanat, amikor az oldalak célzott optimalizálása igazán megkezdődik, figyelembe véve a céloldal valós célját, azt, hogy milyen a célközönség, és azt is, hogy milyen kulcsszókifejezésre/kifejezésekre szeretnél optimalizálni.

A céloldalaudit útmutató anyagaiban külön-külön részben foglalkozom a célzott kulcsszókifejezések megfelelő használatával, az oldal összes elemére vonatkozóan (oldalcím, META leírás, címsorok, URL-elnevezések, szöveges tartalmak, ALT attribútum stb.).

A céloldal auditálása során olyan útmutató anyagot adok át neked, amelyben az összes, oldal típussal kapcsolatosan fennálló problémára megtalálhatod a módosító javaslatokat és a magyarázatokat.

A céloldal elemzése

Az általam készített audittal pontos képet kapsz arról, hogy az elemzett céloldal milyen optimalizálási szinttel (0%-100%) rendelkezik a kiválasztott kulcsszókifejezésre nézve.

l

Oldalcímek optimalizálása

Az audit olyan útmutatót ad a vizsgált oldalra vonatkozóan, aminek segítségével minden lehetőséged adott lesz a legoptimálisabb oldalcím megírásához.

META leírás optimalizálása

Az elemzés során weboldalad META leírása összevetésre kerül a versenytársoldalak által használt META leírásokkal, ami mentén (a már bevált és feltérképezett mintázatok alapján) könnyedén elkészítheted saját, egyedi, optimalizált META leírásaidat

k

Tartalmak optimalizálása

Az audit pontos útmutatást ad arról is, hogy a kulcsszavak használata hogyan lehet a leginkább optimális a különféle szövegrészletekben (paragrafus, H1-H6 címsorok, félkövér/dőlt betűs, horgonyszöveg stb).

Képek optimalizálása

Az audittal feltérképezésre kerül az oldaladon használt összes kép, és az ezekre vonatkozó optimalizálási javaslatokat is átadom neked.

Technikai audit

Az átfogó webhelyaudit során már a legfontosabb technikai szempontok ugyan feltérképezésre kerültek, ám az oldal minőségéről igazán pontos képet csupán az egyedi oldaltechnikai audittal kaphatunk. A technikai audit során ezen túlmenően számos olyan technikai tényezőre is rávilágítok, amelyek elvégzésével lényegesen javítható az adott oldal teljesítménye.

Megmutatom az elemzett céloldal gyenge pontjait – a hiányzó oldalcímeket, a hiányosan optimalizált tartalmakat, a hibás hivatkozásokat, az indexelés elől letiltott forrásokat, a helytelen HTTP státuszkódot stb.- vagyis minden olyan elemet, ami oldalad helyezésére hatást gyakorol a Google kereső találati oldalain.