Oldal kiválasztása

Hatékony online marketing stratégiák, módszerek és eszközök

Milyen módszerekkel és eszközökkel növelheted webhelyed hatékonyságát, forgalmát és árbevételét?
Célom, hogy ügyfeleim számára az inbound marketing eszközeinek segítségével olyan szolgáltatást nyújtsak, amely valódi értéket teremt számukra. Az én célom minden esetben az, hogy hozzásegítsem ügyfeleimet egy hatékonyabb webhely vagy online kampány létrehozásához, üzemeltetéséhez. Az online média egyedi mérhetőségének köszönhetően nem árulok zsákbamacskát: minden általam végzett projektnek sikeres, mérhető eredménnyel rendelkező munkának kell lennie. Szakmai elhivatottságomból fakadóan ez iránt maximálisan elkötelezett vagyok.

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás segítségével hatékonyan növelheted online jelenlétedet. Keresőoptimalizálási tevékenységem nyomán webhelyed elérhetővé és megtalálhatóvá válik célközönséged számára.

Konverzió optimalizálás (CRO)

Konverziónak nevezzük azokat az interakciókat és eseményeket, amelyekkel honlapunkon a látogatók értéket teremtenek számunkra. Legáltalánosabb esetben ez lehet egy termék vagy szolgáltatás megvásárlása, de konverziónak, avagy célnak (Goal) tekinthetjük a hírlevélre feliratkozást, regisztrációt, letöltést, vagy egy adott linkre való kattintást is.

Inbound marketing

Az inbound marketing kifejezés olyan online marketingeszközökre utal, melyek a tömeges elérés (outbound) technikájával szemben az egyéni, belső indíttatásokra és a bizalomra alapozva próbálnak meg kapcsolatot teremteni a lehetséges vásárlókkal.

Webanalitika

Az online média eszközei egyedülálló módon mérhetővé és optimalizálhatóvá teszik marketing tevékenységeinket. A statisztikai információkra alapozott döntéshozatal esetén viszont elengedhetetlenül fontos az adatok megbízhatósága.

Tartalommarketing

Nem akármilyen tartalomra van szükséged, a sokadik unalmas blogbejegyzésre a témádban, hanem olyanra, amely bevonja és magával ragadja a célcsoportodat; felkelti és fokozza az érdeklődést irántad és a terméked, szolgáltatásod iránt és még szórakoztató is!

Growth hacking taktikák

Amikor a SEO-val felrobbantod a találati listákat – az a vágyott growth hacking. Amikor jó minőségű, fizetőképes és vásárolni akaró látogatók tömegei jönnek gyorsan az oldaladra, az is growth hacking eredménye.